utsidan

slog på tv.n idag och då var där ett program om tjocka personer, kom in på en sida där en anorektiker bloggar om du man ska bli anorektiker och hur äkligt de är med tjocka människor.
Vad är detta?

Alla dessa komplex och låg självkänsla kryper obehagligt fram. Men oavsett vad jag tycker eller vad andra säger Är jag kanon. Jag har ett bra liv, måste bara lära mig att uppskatta det mer. För jag har bara ett, och de kan hända vad fan som helst, när fan som helst.
 
lär dig att njuta av livet och lev dit liv som du vill att de ska levas.det är ditt liv, så du kan försöka styra de i den riktning dom du vill. Och, ångra aldrig saker du gjort, utan ångra de du inte gjort.

Babyfat

Tankar är väldigt svårt att få ut. Men man kan alltid göra ett försök. Vi satt och snackade här hemme lite igår om vänner. Och jag kan störa mig på att jag har verkligen ingen bra killkompis. Har knappt någon riktigt bra tjejkompis. Förr hade jag någon/några som jag kunde berätta allt för, har ingen sån längre. Det öppnaste förhållandet jag har just nu är mellan min och min dagbok. Får kanske någon riktigt bra killkompis i framtiden, någon som man kan snacka med allt om, känns som att de är bra att ha en killkompis för då får man en helt annan syn på de.

Tjejer och killar är så fruktansvärt olika, en sak kan betyda 100saker för en tjej medan det bara betyder 2 olika saker för en kille. Så många gånger man suttit och läst 1 sms flera ggr och varje gång man läst de har de betyt en helt annan sak. Pallar inte när tjejer är så, men ändå är man så själv. Illa!

Nu på tal om någon annat, Suchi imorgon med Dessan. Ska bli riktigt kul eftersom hon är en av de jag hade förr som jag kunde snacka med om allt. Och tyvärr har vi glidigt ifrån varandra men nu jäklar ska de bli ändring på de.
Älskar denna låten

Falsterbo

Idag drar 2or och 3orna från consensum till falsterbo kursgård.
Ska bli riktigt kul, 1orna väntar redan där, dom stack igår.
Jag är lite nervös för jag har inte träffat min klass än, var där varken i förrgår eller igår. Men den är nog sig lik, and I like that. Gillar min klass som fan, Tjafsat lite då och då, men ni är bäst.

Så egentligen skulle jag gått MP3B nu men är så fruktansvärt glad att jag går COP2B istället. Bättre klass (obeskrivligt mycket bättre), bättre skola och bättre framtid. Här blir jag någonting, jag hade ingen framtid på media.

Consensum, min skola och under terminerna så gott som mitt andra hem, det är där man spenderar mest tid efter hemmet. Och det gör mig inget, för Consensum känns inte som en skola. Det känns som det är ett ställe där man får möjligheten att träffa sina vänner och samtidigt lära sig något. Det är inte många gånger förra året jag vaknade och tänkte " åh nä, skola idag! " När på vipan de skedde nästan varje dag. Min skola, vår skola är den bästa, det är en skola som vill att eleverna ska ha roligt och lära sig. Tänka på hur eleverna lär sig bäst och hur man gör för att vi ska trivas.

Så jag måste hissa Consensum, för deras förmåga att få eleverna att se skolan som, ett andra hem.


Stockholm

Idag har vi varit ute och gjort stan. Gick från Kristinaberg till centrum, kände man sig lite duktig. Vi gick inom en massa affärer men var bara i några som vi handlade. Jag kom över ett par jeans, ett par chinos, ett par solglasögon och en kofta vars totala kostnad blev 662kr. Jag är mycket nöjd, men hittade en tröja på vägen hem som jag inte köpte men jag vill ner och köpa den imorgon. Helt vit, lite urringning med en stor roset framtill. Låter inte så bra men jagblev förälskad. 

De blir  beigha chinos , vita rosettröjan och den svarta koftan på fredag, då blir de malmöfestivalen. Lätt att vi ska förfesta och sedan iväg :)  SKa nog träffa A en lite stund på fredag, ska bli riktigt trevligt. Inte sets på, 1 år. Hoppas verkligen de blir bättre detta året vi träffas på malmöfestivalen än förra.

Ja då sitter man här och käkar vindruvor som jag trodde var kärnfria, som visade sig att inte vara de. Men men, bara att tugga och svälja. Bättre de än att käka choklad, men inte lika gott.

Läst ut min bok, I loved it.
Ska beställa 2 till böcker från den författaren, började läsa " Räcker det med att jag älskar dig? " I lördags natt och läste ut den i eftermiddags. Det betyder att jag gillade den. Hatar att läsa annars. Tusen tack till min kära mor som gav mig den boken. <3

 
ska se om jag hittar svarta chinos imorgon, love them.

Huvudstaden närmar sig

Sitter i bilen på väg mot stockholm. Har precis kört förbi jönköping så vi har ju kommit en bit upp. Väl uppe i stockholm väntar stora syrran. Hon har ju flyttat så ska bli kul att se hennes nya lägenhet. Sedan får vi se vad det blir för kul däruppe. Har beräknat att komma hem på onsdag, får nog skippa första dagen i skolan. Är nog bara upprop ändå så de kan jag offra för att få vara lite med stora syrran.

Nu ska jag vara lite social med pappa men skriver under tiden jag är i stockholm :)

bye so long

It didn't lead nowhere

If I told you things I did before
Told you how I used to be
Would you go along with someone like me?

If you knew my story word for word
Had all of my history
Would you go along with someone like me?


Hissa Ica

Måste bara säga att jag tycker så bra om mitt jobb.
Låter kanske lite illa men hade heldre jobbat kvar där ett tag än att börjat skolan. Trevliga kunder ( oftast ) och härlig personal. Kan säga att jag gillar 97% av de som jobbar där ( som jag snackat med ).
De flesta är så sociala och glada så man blir själv så fruktansvärt glad. Snackade med en idag som jag inte är så förtjust i men, kunde inte låta bli att ändå bli glad att av snacka med den personen.

Glädje är en underbar känsla.

Som tur är har jag kunnat hålla mig glad idag fastän jag inte mått 100% bra själv. Haft jätte jobbiga smärtor i bröstkorgen och i ryggen. Fick gå ifrån kassan vid några tillfällen för jag hade så ont. Som jag sa till N, hade jag varit hemma, hade jag bölat. Men det går inte när man sitter i kassan inte. Då får man bita i de sura äpplet och försöka le ändå. 

Idag vill jag hissa Ica Kvantum i Eslöv,
hissa affären och de underbara människer som gör min jobb-vardag lättare.

Körkortet är klart.

Härliga Sverige!
Håller med den som kom på, borta bra men hemma bäst. Det är så sant som de är sagt. Efter en vecka i Polen bara längtar man hem till sin egen säng, sin familj och sitt eget språk.
Att kunna gå in i en affär och kunna förklara exakt vad man vill ha är underbart.

Något som är mer underbar är jag och och min mamma drog till Halmstad igår, för.. kl 14.30 hade jag min uppkörning där. Och så bra som de gick så klarade jag det :D
Nu har jag körkort och kan köra vart jag vill, ensam om jag så vill de.
Så nu håller jag bara tummarna att bensinen ska sänkas så man slipper bli ruinerad av att köra, vilket man blir nu.

Har en ny låt som jag älskar
Timo Räisänen - Fear No Darkness, Promised Child


Nu drar jag, back in a week