Jobba 09-19

Då är man vaken, vaknade av att telefonen ringde.
- Kvantum golv stod de
När jag svarar så var de A som ringde, hon frågade om jag kunde jobba idag. Fick be henne att vänta lite, då började jag tänka Vilken dag är de? Har jag några planer idag? Kan jag jobba idag? Hur många timmar är de? Skit samma!!!

- Ja det kan jag.

Hon är den ända på jobbet som verkligen blir glad när man tackar ja, man hör på henne att hon verkligen uppskattar de. oftast säger dom bara - Tack, då skriver jag in de, eller Jätte bra hejdå !  Men A, nu när jag sa att jag kunde
 
A - Åh tack så jätte mycket, det är ju jätte bra.
Jag - Det är lugnt
A - Slipper jag ringa rund, det är jätte snällt tack så mycket.

Kul och jobba men blir ännu roligare när man märker att personer verkligen uppskattar det.

Min käre far

Pappa: " Sanne, hur stora tror du att vindkraftverk är? "
Jag: " Vet inte men dryg 30-40meter kanske "
Pappa: " Jo det måste vara något sådant "

- tyst -

Pappa: " Hur stora tror du att bladen är på dem? "
Jag: " Jadu, dom är ju ungefär hälften så 15m kanske!? "
Pappa: " mm "

Pappa: " Tror du ett sånt hade fått plats i trädgården? "

- asgrav från oss båda -

Pappa: " Ja men kunde man tjänat på, försörja området med ström och skötte dom sig inte så stängde man bara av strömen i de huse, jätte bra! "

Förändringar

Fortfarande 0 planer inför nyår! Suger stort!
Så går det när man har så pass lite vänner som man har!

Idag har varit trevligt, jätte trevligt på väla med ayla. Handlade dock bara ett vitt linne, 6 dricksglas och 2 handdukar.

Blivit jätte sugen på att färga håret och jag vill tatuera mig. Vet vad jag vill ha men osäker på var, vill ha på handleden eller på underarmen men det är så synligt, skulle vilja ha på foten men det kan också blir väldigt synligt. Så vet inte, sedan vilken tatuera man ska gå till, han i svalöv verkar ju bra. Får se!
Gillar den frisyren,

Störa sig!

Jag har märkt att så fort man börjar tycka illa om en person så stör man sig på allt den gör. Hur den skrattar, hur den smaskar, hur den nickar eller vilka skämt den drar. Allt blir kasst! Det är jobbigt för det är de ända man kan tänka på i den personens sällskap. Hur ser man förbi de? Jobbigt!

Rean

Köpte en ny tröja/tunika/klänning på Cubus igår på sc.
Tänkte att den kunde jag ha om jag och Linda går ut i sthlm, kanske. Sedan handlade jag inte mer, på vägen hem körde jag inom Ayla, jätte trevligt! Satt och snackade och tog de lugnt. Glad att vi börjat umgås igen, vilket de ska blir mer. Idag ska vi köra till Väla i hbg. Gillar väla, där finns de flesta affärerna + ikea.

Ska bara hitta så man kan köra dit, men det ska nog inte vara något problem. Har på mig min tröja som jag köpte på vero moda i förr går, snygg, ska även ha mina nya bruna skor.Gillar låten som fan.
Funderar på fixa Petters samlings skiva

Lägenhet

Kan inte låta bli att kolla lägenheter på blocket,
fastän jag vet att jag inte har råd till det.
Hittade en jätte fin i Lund 1a, 665 000Kr, månadshyra 1819kr, då fick man parkeringsplats, internet, inglasad balkong och ny kyl och frys. Hittade även en i Hässleholm, 1a 109 000kr, månadshyra på 1462kr, där det var helkaklat badrum och 10min till stationen, ett bra första boende.

Klickade vidare och hittade ännu en i Lund som var enormt fin, 1,5a, 695 000kr, månadshyra på 1782kr, stort och luftig plan planering,

Första i Lund: http://www.blocket.se/vi/19586638.htm?ca=23_2_s
Den i Hässleholm: http://www.blocket.se/vi/17961261.htm?ca=23_2_s
Den andra i Lund: http://www.blocket.se/vi/19163739.htm?ca=23_2_s

Snart 2009

Varit dålig på att blogga nu några dagar,
men känner inte att jag haft tid. Men ska försöka att skärpa mig och ladda upp lite bilder o.s.v.

Var på mellandagsrean igår med Pappa, handlade en del:
Fyra stycken tröjor
Bruna skin skor
Brun/guld klocka från ur&penn
Armband, (stödjer utrotningen av malaria)
Halsband
Fred Perry zip-jacka

Nöjd med mina kör absolut, ska kanske ut till S.C idag och se hur deras rea är. Men ska ändå försöka hålla lite i pengarna för jag ska till till stockholm om 6 dagar så då måste man ju också ha lite pengar med sig. Shoppa och gå ut. 

Jobba idag, fast bara 3 timmar så det är skönt, ska jobba 29 och 30. Sedan den 1. Tror jag! Blir en fin lön i slutet på Januari för min del, många tycker kanske de är lite men för min del är några tusen bra, när man är van vid att endast få ett studiebidrag på 1050kr!

Ska käka frukost nu,sweet


Julafton

JULAFTON,
Julkänslan är sådär, men de kommer nog.
Sticker om 5 min till skatteberga och firar där. Var inte allt sugen på det innan men tror de kan bli riktigt kul. Är nöjd med alla julklappar jag ska ge, tror alla kommer vara nöjda.

Kör grå tunika, svarta leggins och gråa knästrumpor idag, inget rött alls på mig men det kvittar. Är bekväm med detta jag har på mig. Ser fram mot vad kvällen har att ge. Ser fram mot Kalle och köttbullarna.

God jul allihopa
hoppas er jul blir minnesvärd.Julstämning


Vår julgran, min nyinköpta tomte och ljusmys

Snart jul, lillejul frias hos min mormor med kusiner och släkt. Blir förhoppningsvis lugnt

Congrats Emma

Då sitter man här måndag morgon kl 08.12
Börjar jobba 08.45, imorgon ännu tidigare.
Jobbar till 15 idag, där efter ska jag hem och göra vid mig sedan blir de att sätta sig i bilen på väg mot hässlehåla för att gratta min Kusin Emma som fyller 18 idag :) Congrats till henne i massor. Snackade lite om att vi kanske kunde gå till qbar ikväll men vet inte om jag kan, knappt pengar och ska upp tidigt imorgon så får se.

Har inte bloggat på några dagar, bara för att jag haft så mycket att göra, jobba, handla julklappar, jobba, sova, äta, packa in julklappar o.s.v. Men nu har jag bara julklapp till Stefan och Mormor+jan kvar. Och det ska vi försöka lösa ikväll. Ska slå in en till mamma, som jag vet att hon kommer bli kanon glad för.

Lyssnade igenom min mp3 igår, blev glad för 50% av alla låtar, var svenska artister. Stolt. bl.a familjen, veronice maggio, adam tensta o.s.v Måste börja lyssna lite mer på svenska artister för där finna ju så många bra.Linda har spelat denna för mig några gånger men inte riktigt lyssnat på den, men kommit underfull med att jag gillar den.

Älskar..denna låten.

Julklappar

45min tills man börjar, försökt vila men inte kunnat.
Hade slått in paket nu till Linda, Frida och Mamma.
Ska göra Ebba och Ingvars snart, köpa en til mamma och sedan beställa till Pappa. Sedan är jag så gott som klar. Happy!

Får nog dra nu, kom på att jag ska handla en sak innan jobbet.
Back at 21.30

Värsta grejjen!

Varit och fikat på Lotta´s café idag med mamma, mysigt var där men blev äkligt mätt. Ska vila en liten stund snart, inte sovit jätte bra i natt så ska vila en stund så jag pallar jobba sen. Helena ringde mig igår och frågade om jag kunde jobba 15-21.15 idag. Absolut! Behöver alla tider jag få.

Blir så jävla trött på dessa Spindlar, vad är de med dom? Varför kommer alla nu? Ser minst 2 spindlar om dagen nu, och idag hände de värsta!! Gick in på toaletten för att tvätta händerna eller något. sällan jag kommer ihåg att fälla ner toalettlocket så när jag gick in på toaletten så tyckte jag att jag säg något konstigt.

Rätt!! En spindel i toaletten... I TOALETTEN!!!
Lär spola och tvätta av toaletten fram över nu innan man går på dass.
Äkligt!


Klockren annons


Läskiga ljud.

Nu hör jag läskiga saker igen.
Lät som något trillade från min byrå, men när jag kollade runt den låg där ingenting. Det klirade till precis i min glaskupa för ljus som hänger från taket som man knäpper till den med en nagel. 2 gånger hördes de och jag vände mig om direkt. Ingenting där!!

Vad händer?