Mauro Scocco - Sarah


Stickning

Ny hobby, stickning.
Idag tog jag, mamma och linda och stack till berga där vi inhandlade garn och stickor. Hem direkt och började sticka, halsduk på G. Jag valde vitt garn, mamma mörk grått och Linda vin rött. Jag skulle också vilja ha något riktigt färg men tänkte att detta är första halsduken jag någonsin stickat så börjar försöktigt med vitt, plus att den var billigare. Ekonomisk! Efter en efter middags stickande har jag nog bara stickat 1-2 dm, men det ska nog bli bra.

Pappa kom inom idag och skulle hämta linda, men han stannade på middag. Grön potatismos, röda köttbullar och massa annat. Leksaksspindlar och råttor på bordet, härligt denna kväll! Fortsatte min stickning framför Idol. Sephide (staving?) åkte ut, tack och lov. Eller iofs skulle Lars åkt tycker jag, han passar inte i Idol. Men eftersom de stod mellan Sephide och Robin B så tyckte jag att hon skulle åka.

Just nu kollar dom andra på Eftersnack på tv400, men jag klarar inte av Kathrin, hon är en pest för tv4 ändå behåller dom henne. Hade större tankar om tv4 än så, men nu visar dom vilken nivå, eller hur desperat dom är efter programledare. Jihde hade klarat eftersnack så mycket bättre själv.

Storta hjärta till Jihde, man kan inte låta bli att gillar honom.

Imorgon, the big day. Då blir de jobb 09.30 - 12.30, efter det hem och ta de lugnt och sedan gör vid mig. Kl 18 ska vi vara inne i Malmö, först bufeé och sedan.. Björn Gustavsson, Måns Möller, Özz  och någon annan.

Lovley


Får jag chans?

Aww, min lillasyster kom precis hem och berättade att det var en kille i 2an som hade frågat chans på henne. Hon hade sagt ja, sen frågade hon honom och han sa ja.

Fråga chans på.. gud, vad längesedan de var.
Aldrig någon som frågat chans på mig, men jag gjort de på andra. Men fått nej, dissad till max fast det gör inget, så länge sedan.

Lillasyrran sitter och kollar på honom i skolkatalogen nu, liten blond kille med blåa ögon. Jag kommer ihåg då man satt och kollade i skolkatalogen efter snygga killar, ritade hjärtan runt dem och fick fjärilar när man såg dem.



Love

Snackade precis med Linda, i 38 min. Shit vad tiden går snabbt.

Var nere och handlade innan, köpte min favorit juice, Bravo Ananas - Apelsin. Köpte även Daim Cappoccino eller hur de nu stavas. Gott! Förutom de så har jag suttit och youtubat, FRIENDS bloopers. Så fruktansvärt kul, älskar Vänner mer än någon serie. Man kan vara hur depp som helst, man blir alltid glad av dem. Man kan vara hur glad som helst, man blir gladare av dem.

Ross, Rachel, Monica, Phoebe, Chandler och så klart, Joey



Robyn ft. Christina Falk - Dream on


Lördagen är efterlängtad

Då sitter man här, kl 11.14 och mornar sig.
Vad händer idag?
- Man kanske skulle stuckit in och lämnat tilbaka den ena tröjan jag köpte igår, den satt inte som jag trodde.
- Man kanske skulle städat, bytat sängkläder och damsugat.
- Man kanske skulle åkt in till Malmö och kollat läget.
- Man kanske skulle bakat lite och donat.

Vi får se vad de blir, jag vill iaf inte bara sitta på häcken och glo, vill göra något.

Ikväll kommer Linda hem, från stockholmia.
Hon ska med på lördag och se Björn Gustavsson, Måns Möller och flera. Jag ser fram mot de som fan, vet några andra som också ska gå och se de, men vet inte om de är samma föreställning.



Lörsdag kl 20.00
Då smäller de!

More to come



ska ladda upp fler bilder, men ska bli i miniatyr.
Ska bara få det att fungera


Photo-time

Sådära, då är man vidgjord.
Om sådär 10min möter jag upp Johanna på bussen ner till stationen. Egentligen skulle hon och jag tagit med oss Jovi till Lund men det är lite dåligt väder så han får stanna hemma idag, Jovi är johannas hund. Men iaf vi tänkte att vi ska hitta på något ändå. Så Kameran är ned packad och gymnasiekortet är med för nu bär det av mot Helsingborg, sedan får vi ser vart vi blir av. Tänkte ta en Skåneresa, men tror inte vi hinner med de. Får bli en framtidsplan. Men iaf, vi ska nog få ihop lite fina bilder idag, hoppas jag.

: )

Fjärilar?

Du gav mig de största fjärilarna i magen jag någonsin haft.
Men tyvärr har de fjärilarna gömt sig lite nu, dom kommer fram då och då men inte lika starka. Jag tror de beror på all osäkerhet som uppstått.

Jag vill ha tillbaka mina fjärilar i magen,
trivdes med att ha dem där :)



New glory

 
Fick de från ansiktbehandlingen.

 
De två böckerna jag köpte till mig själv idag.


Har problem med att jag bli så lätt röd om kinderna, därför köpte jag denna från Yves Rocher för ett tag sedan. Men jag har inte riktgit användt den regelbundet så inte märkt någon skillnad. Men fr.o.m idag så ska jag använda den 2ggr om dagen och även en kräm jag fick av Marie. Nu ska mina blossiga kinder bort!

Manliga varelsen

Var på ansiktsbehandling idag, skönt. Hon masserade och klämde porer och sådant. När man gick därifrån såg man ut som en prickig korv av allt klämmandet och ångandet. Jag och Mamma fikade på ett litet sött café efteråt på mårtenstorget. Blev en tonfisk ciabatta och varm choklad. Därefter vad Mamma tvungen att sticka till Kävlinge så jag gick kvar.

In på Gina, VeroModa, H&M, Lindex, Indiska, Din sko, Åhlens. Totalt blev det en kofta från hm, och 4 böcker från Åhlens. Nöjd med handlandet, skulle iofs velat ha lite mer kläder med mig hem men sådant är livet! Måste berätta om en bok jag köpte, den handlar om hur olika män och kvinnor är. Genom boken ska man förstå våra olikheter och förstå olika vardagssituationer som kan ge upphov till problem.
Ska bli väldigt intressant att läsa, se om jag förstår mig på den manliga varelsen något mer - Vilket jag ibland tror är omöjligt!

Nu ska jag käka lite middag men ska sätta mig lite vid datorn sen igen, fast nere på mitt rum, sitter vid mammas dator nu.

Välkommen ren hy

Godmorgon världen.
Idag möter jag den med ett leende, ska dra mig in till Lund snart för där väntar en ansiktsbehandling på mig. Underbart! Aldrig gått på det förr så det ska bli intressant. Väl efter ansiktsbehandlingen så ska jag gå en sväng i stan och se om jag hittar några kläder. Behöver verkligen rensa ut, funderar lite på att sticka till Väla någon gång på lovet, men får se.

Iaf nu bär det av,
hejdå till alla porer,
och välkommen till ny fin hy

modet kommer efter hand



Inga ord kan bli för stora
vad har jag att förlora
Så är det med det!


Like a record

Denna dag har varit kanon, fler sådana.
Dagen började lite i stress, vaknade och såg att jag hade fått ett sms från Amanda om att hon och Ida var på väg till Eslöv.  Så det var bara att fläta in luggen sedan upp med håret, sätta på sig lite kläder och hoppa ut i bilen. På stationen stod dom och väntade, ut till åkermansväg 7 och byta gymnasiekortet och sedan handla lite frukost på Ica. Väl hemma igen stekte vi korv, bacon och drack te. Sen kollade dom på Sex and the city filmen medan jag gjorde vid mig.

Vid 13 stack vi ner i stan och satte oss på Grappa, tog en Hasselnöts latte och snackade lite. Riktigt mysigt måste jag säga, har kul med er. Vi var även inne på Öb en sväng, dom handlade godis men jag stod emot och handlade läckerol istället. Deras buss gick 14.10 vilket var väldigt passande för halv tre skulle jag och Alex ta tåget till Lund.

Bestämde igår att jag skulle följa med honom och handla Xbox. Så ut till nova blev det, trevligt att träffa honom igen, och de flöt på bra. Väl på Nova blev de Mediamarkt, sedan Elgiganten, sedan Siba och sedan Game. Vi skulle kolla alla ställena efter de billigaste. Efter att ha gått runt en massa bestämde vi att en fika inte hade suttit helt fel. Så blev en vanilj latte och en muffin för min del. 56:- helt sjukt!! Men vad gör man inte. Efter de blev det en runda inne på Nova, jag var tvungen att gå inom Kicks och ta en puff DKNY green apple på mig.

Sen jäklar gick vi tillbaka till Mediamarkt där han köpte sitt xbox, han var lite nöjd när vi gick där ifrån med ett xbox, en extrakonsoll och 2 spel. Så nu förväntar jag mig att jag får första tjing att prova eftersom jag var så snäll och följde med runt idag : ) minsta man kan kräva tycker jag.

Så idag har varit bra, hade jätte trevligt med Amanda och Ida,
hade även jätte trevligt med Alex, så fler sådana dagar tack!




Härlig låt

Fin låt