Bank or not?

Imorgon ska jag klippa mig,
här i eslöv på New Line, kommer kosta mellan 300-350kr det är nog de dyraste jag någonsin klippt mig för, men nu ska de bli bra. Ska ändra min lugg helt och sedan se var de vill göra med resten. Mest inne på luggen nu, så om de inte har något väldigt bra förslag så klipper jag bara topparna på resten av håret.

Försökte ta ny bild till header idag, men blev inte bra. Får bli efter helgen då jag har ny frill som jag förhoppningsvis är så nöjd med så jag vill ha den i headern.

Nu ska jag dra till pappa, plugga och kolla på film.

tjing

Spotify

Har nu laddat in spotify som Linda skickade till mig,
Så nu är de bara att börja söka och lyssna på sina favoriter,
vilka de nu är?!


Top Model


hjälp!

Hur kan man blir så här trött på skolan, hade jag kunnat så hade jag absolut legat kvar i sängen idag och imorgon och dagen efter de och hela veckan. När jag väl kommer till skolan kan jag har roligt men nä,, orka inte skolan. Är det något speciellt med 2.an eller? Fast då borde jag varit trött i 1.an också eftersom de egentligen var tvåan!? 

Vad ska man göra när man är så skoltrött?


Disney on ice, var otroligt

Haft en underbar kväll i malmö.
Vi i familjen var och kollade på Disney on ice, Princess Classic.
Det var underbart fint och roligt, man tänkte tillbaka när man var liten och ofta kollade på disney prinsessorna. Denna show vi såg ikväll var i topp klass, under 1½ timme var det inte en enda som trillade. Vi var helt imponerade, alla som inte varit och sett de uppmanar jag att göra de. Tänkte inte " Jag är för gammal ", det passar alla.Tusen tack till min morfar och hans fru som vi fick det av i julklapp.

ÄnglavingarHittat de mest underbara halsbandet,
vill ha..

hitta den för 99:- på popcornshop.se

read-oholicBeställt två böcket från cdon.com idag.
Trodde aldrig att jag skulle säga detta men...
- Jag är bok beroende, måste läsa.

Kram

En kram är en fysisk omfamning av en annan person med armarna. Kramen fyller i vissa sociokulturella sammanhang en viktig funktion vid hälsning och avsked, ofta som ett alternativ eller komplement till handskakning när detta kan kännas alltför formellt, i Sverige till exempel inom familjen eller den närmaste vänskapskretsen.Hur länge varar igenomsnitt en kram?
Hur länge ska man krama eller är de bara en känsla?


3kg bort

Gått ner 3 kg på en vecka. Blev ganska chokad över de.
Hade gått upp 1 cm över höfterna
Hade gått ner 3-4 cm över midjan, 1 cm på överarmen och 1 på låret. Jag är verkligen nöjd.

Så vad har jag ändrat?
- Äter knappt vitt bröd, äter en del vegetarisk mat, äter bara godis på helgen. Skippar onödiga mål som man kan ta när man bara är lite sugen. Vid sug dricker jag vatten och tar en morot.

Känner mig stolt, för detta är något jag kan klara och hålla i tror jag. Tror det hjälper så mycket att man har någon som peppar en och man lite " tävlar mot ", fastän man inte gör de.

Happy!


Dålig på att uppdatera

Varit extremt dålig på att blogga,
men har inte prioriterat de, både bra och dåligt.
Tror iofs inte att jag har så många läsare så de påverkar inte många.

Tyvärr sktiver jag inte så mycket ikväll heller, ska iväg snart till en vän. Snacka lite och sådant, men ska försöka bättra mig, om de är lönt iofs,

Har jag några läsare på min blogg?

Ge mig massagekursen

Hoppas till 1000 att jag kan byta ut Danskan mot Massage. Vill inte ha Danska längre, utan vill lära mig massage, kan man ha mycket användning för både att tjäna pengar och överlag. Ska och snacka med Erik imorgon, hoppas han kan ordna de till mig. Lotta lät positiv till de, hoppas han också är de. Förtjänar de!

Hittar inte mina betyg sedan vipan, attan. Skulle ta med dem till Lotta så hon kunde kopiera dem och lägga in dem i datorn. Man behöver 350p i i-val, men redan nu har jag 450p. Sedan har jag några från vipan också så ligger nog en del för mycket vilket är bra. Men behöver hitta mina betyg. Får leta imorgon, har ändå inga planer efter skolan!


Ny FavoritSkruva upp volymen och njut

Nu bär det av!

Nu har jag och ayla lagt upp en plan för vikt nedgången.
Jag ska gå ner ca 20 kg och ayla ungefär lika mycket.
Ja, det låter mycket men jag har tar som utgång, sedan får jag se hur jag tycker att jag ser ut efterhand. Jag slutar när jag känner mig bekväm med mitt utseende.

Vi har lagt upp en metod, en belöning och "straff". Vi har mätt och och vägt oss, så får vi se hur lång tid det går. Vi funderar också på att ta foto, så man kan se Före och Efter. Hade varit kul.

Så nu ska vi klara de, peppa varandra till max och klara detta.

Lycka till, till oss

Don´t stop believing..Börjat lyssna som fan på denna efter Stockholms trippen.
Den är i toppklass

the time is in..

Då sitter man här, dagen då man börjar skolan.
Ris eller ros?
Inte jätte peppad, hade gärna varit ledig några dagar till. Kunnat åka hem till Ayla och haft vårt Svensk-film marton, men vi ska nog kunna lösa det fastän det är skola. Finns ju kvällar att fylla med saker att göra.

Hade kalas för mig igår, så nu idag ska jag ringa Hella, beställa tid till fotvård som jag fick pressentkort på igår. Jätte glad över det, skönt att få ta hand om sig själv lite. Ska även ringa och boka tid hos Frisören, men vet inte vad jag ska göra med mitt hår. svårt när det är lockigt, men om det är en bra frisör så ska den kunna hjälpa mig.