Bananmania

Känns som jag äter mer banan än nånsin just nu. Troligen är de för att bananen är gratis pp och det är en av de få frukterna just nu som jag gillar. Längst efter vattenmelon, hallon och nektariner. Kommer leva på frukt i sommar och vaniljkvarg till de såklart.

Idag till frukost åt jag två knäckisar med banan och curry. Trodde det skulle smaka apa men de var gott :)
Älskade vår

Idag var verkligen våren här. När jag hoppade av bussen och skulle gå hemåt så möttes jag av sambon & sonen som satt och lekte i sandlådan. Helt underbart :)

Dagens mat har gått bra, fick lite ågren när jag tog 3 Marie kex och de blev 4points så har jag ändå 8 points kvar nu ikväll. Så nu (9 Tim senare) har jag inte längre ågren ;)

Imorgon blir de lite tuffare då vi skall ha gäst på middag och de blir en middag med både ris & grädde. puh!!

Dagen i bilder
Ny start

Då börjar jag om för 5960373355032 gången.
Jag har många gånger tänkt att fan vad smidigt de hade varit att bara lägga sig på op bordet och gjort en bypass operation. Men finns även en baksida med de, komplikationer! och tänk vad roligt de hade varit att klarar de själv! ! :)

Denna gång satsar jag på Viktväktarna.
Många jag hört säger:
"Ja du går ner men när du väl slutar så går du upp allt igen"

Ja kanske de, men vem har sagt att jag behöver sluta?! Många jag känner/vet lägger minst 199kr/mån på gym så varför skulle man inte kunna lägga de på kost hjälp? För just nu finns inte tiden för gym.
Jobb & Familjen

Är de inte jobbet som tar all tid så är det familjen :)
Bloggen har inte varit prio 1 och det har ni märkt :) Nu tog jag mig iaf tid att lägga upp ett inlägg. Egentligen har jag inte tid för detta inlägg heller för jag borde tex, deklarera, vika tvätt, diska osv.