130203
Idag blev de fiskgratäng till middag UTAN glasskärvor!
Super gott, V gillade de också och som tur var blev de 3 små matlådor till honom. Så skönt att han äter vår man (dock mindre saltad) slippa köpa massa barnmatsburkar. Kör bm-bukar ibland när vi ska iväg men oftast äter han vår mat.
Iaf.. Fiskgratängen var inte svår.
Här ungefär hur jag gjorde.
Tinade 1 pkt torsk och la i en ugnsform.
Gjorde mos och la på i kanterna på formen.
Rörde ihop 1dl creme fraishe & 2dl matlagningsgrädde.
Hällde i tomatpure (1-2 tsk), pizza krydda och sweetchilisås (ca2-4 msk) och lite riven ost.
Hällde över röran i formen, toppade med dill och riven permesan.
In i ugnen på 225 grader (tog 200 i vår varmluftsugn) i 25min.
Serverade med ärtor och rivna morötter.
Snabbt och lätt OCH gott!! :)