Undersköterska


Fick min nyckelring idag :) Den där julen
Oturs Lucia

Idag är det fredagen den 13 och många går redan nu (kl 07.11) och oroar sig över vad gör otur dom kommer stöta på under dagen! Jag däremot har fått en kanon start: 

Vaknade av alarmet och gick upp direkt, upp och iväg, bussen var i tid, väl framme på stationen stod de och delade ut lussekatter och glögg och nu väntar jag på tåget som också är i tid :) och jag tror att startar dagen bra - blir resten bra för då går man med en positiv inställning. 

Wünderbart! 
Jobbar till 16 idag så de kännes som en väldigt lång dag framför mig men tiden går fort..hoppas jag :) 
I valet och kvalet

Jag har bestämt mig nu att jag passar bäst som brunett. Skall hålla mig där, kanske variera i nyanser men brunt hår skall jag ha. 

Men ikväll blev jag så sugen på att klippa luggen igen, tycker de är snyggt med lugg men blev trött på den så nu är den en mellan-längd. Så den åker alltid upp med klämmor.. 

Velig här ja!! Fick mkt positiva kommentarer när jag väl klippte den sist (från personer jag vet är ärliga) men nja.. Vore najs att klippa den för då ser man inte lika kal ut i ansikter när man sätter upp resten av håret (tänkte på jobbet inom vården) 
Pulka premiär

I fredags var jag och min mamma inne på Coop forum i Lund, vilken kanon fräsch affär btw. Där köpte jag en barnpulka till kiddo, en sådan med bälte så han inte trillar av. 

Eftersom snön kom till Skåne igår begav vi oss ut idag för att prova den. Sonen gillade de, han var lite skeptisk i början men sen gick de bra :) 

Lite bilder: 
Lika barn blir olika

Det känns som att när alla föds är vi lika, små oskyldiga barn som väntar på att bli formade av sin omgivning. Jag har velat tro att alla barn föds som oskrivna blad som föräldrarna, släkten, dagis & livet får fylla i efterhand. 

Men barn är olika, redan efter 1 år i livet kan det skilja enormt på barn. Jag har en väninna vars son är super härlig, man leker tittut eller petar honom i sidan så skrattar han så härligt, inte bara engång utan många gånger. Och jag tror inte vi är super annorlunda vår familj vs. deras familj. Visst V är ingen sur unge, verkligen inte, men är inte heller den ungen som garvar när du leker tittut. 

Vi har även en söt liten tjej på öppnis, om man skulle leta tittut med henne så hon skrynklar ihop hela pannan och glor på en som om man var den mest misstånksamma personen i världen. Visst kan hon också få till skratt men hon är misstänksam. 

Så föds vi verkligen oskrivna eller går dna igenom? Eller vad är de som gör att de redan efter så kort tid, några månader, kan skilja så mkt på barnen? Och hur formas barnen?! 

(Nattliga funderingar då jag är uppe och typ magsjuk, damn you sill-jävel) 


Första Pixi luckan är öppnad

Idag öppnade vi första luckan på Pixi kalendern. 
Öppnade den nu på kvällen så läste jag boken för honom när han skulle sova. Älskar att de finns nu alternativ till de , enligt mig, äckliga choklad kalendrarna. 


Även har min lite juliga pyjamas åkt på.  Skönt att gå hemma och ströva i :)